Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем със 145 помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем със 145 помощ

След смяна на ангренажните ремъци и ролки колата започна да издава странен шум - пищи като на лагер или ремък. Ремъка на хидравликата е нов. Ремъка на динамото също. Няма разбити лагери. Преди да влезе в сервиза шума го нямаше. Ако някой е имал същия проблем да помогне. благодаря предварително
    sigpickawasasaki 1100kub 120 kc

Като за начало може да свалиш пистовия ремък и да видиш дали вие от него.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Ако имаш подозрения за пистовия рекъм, не е нужно да го сваляш, просто го намокри и ако спре да вие и пищи значи проблема е в него.

Но моя личен съвет е да отидеш в сервиза в който си обслужвал колата и да ги питаш майсторите
      Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
      Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
      Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

не е пистовия не е и този на хидравликата имам подозрения за единия от ангренажните или водна помпа но няма логика да стане от веднъж да се скапе помпата
        sigpickawasasaki 1100kub 120 kc

Comment

Първоначално публикувано от djigata_ Покажи съобщение
          не е пистовия не е и този на хидравликата имам подозрения за единия от ангренажните или водна помпа но няма логика да стане от веднъж да се скапе помпата
          Колега,или пробвай с отстраняване на пистовия ремък или го намокри-както те посъветваха.А и според мен е най-добре който го е обслужвал автомобила той да го погледне,може и да е пропуснал нещо.
          Също така е възможно и да се е охлабил ангренажен ремък и да вибрира.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Working...
          X